Maatiaiskasvit ruis ja humala ovat Ilmorannan tilan aarteita

Vuokko Leivosella ja Juha Laurilalla kasvaa omiksi tarpeiksi maatiaisruista. Ilmorannan tilan leipä on aina leivottu tästä samasta rukiista – siitä saakka, kun Vuokon isoisä Vilho Leivonen osti tilan 1930-luvulla. Tuolloin hän osti myös rukiin siemenen maatalouskaupasta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Viitasaaren Seudun sisällöt

Tutustu 1 kk maksutta! Tilaa 2 kk 10 € + 1 kk maksutta

Digitilauksen sisältö

  • Viitasaarenseutu.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • KSML.fi-verkkopalvelu ja uutissovellus
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi