Viitasaarella ja Pihtiputaalla koronarokotuksen ajanvarauspuhelimeen soittaneita pyydetään soittamaan uudelleen – ajanvarauspuhelimen toiminta muuttui tänään

Viitasaaren kaupunki tiedottaa, että koronarokotuksen ajanvarauspuhelimen toiminta muuttuu. Kuvituskuva. Marko Kauko
Emmi Julkunen

Emmi Julkunen

Wiitaunionin koronarokotuksen ajanvarauspuhelimen toiminta muuttui tänään maanantaina, tiedottaa Viitasaaren kaupunki. Puhelinnumero ja soittoajat pysyvät samoina, mutta jatkossa soittaja valitsee puhelun aikana numeronäppäimillä sen, kummasta kunnasta on kyse.

Muutoksien takia jo ajanvarausnumeroon soittaneita viitasaarelaisia ja pihtiputaalaisia, jotka eivät ole saaneet rokotusaikaa, pyydetään soittamaan uudelleen. Ajanvarausnumeroon voivat soittaa kaikki yli 50-vuotiaat perusterveet sekä yli 16-vuotiaat riskiryhmäläiset.

Yli 50-vuotiaat voivat siis soittaa ajanvarausnumeroon ilman riskiryhmään kuulumista. Ajanvarausnumero on 014 459 6882 ja se on käytössä maanantaista torstaihin kello 8-16 ja perjantaina kello 8-15.

Soittajan numero tallentuu järjestelmään ja ajanvarauksesta soitetaan tämän jälkeen takaisin rokotteiden saatavuuden mukaan.

Rokotusajan varaaminen puhelimitse koskee vain mainittuja ryhmiä. Muihin ryhmiin kuuluvat eivät voi soittamalla nopeuttaa rokotukseen pääsyä. Koronarokotustilanne ja -kutsut julkaistaan osoitteessa viitasaari.fi/koronarokotukset.

Kommentoi