Oletko yli 65-vuotias viitasaarelainen tai pihtiputaalainen? Soita tähän numeroon mahdollisimman pian, niin saat ajan koronarokotukseen

Viitasaarella ja Pihtiputaalla siirrytään koronarokotuksissa myös 65-69-vuotiaiden rokotukseen, Viitasaaren kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Kaikkien yli 65-vuotiaiden toivotaan soittavan mahdollisimman pian Wiitaunionin koronarokotuksen ajanvarausnumeroon 014 459 6882. Numeroon voi soittaa maanantaista torstaihin kello 8-16 ja perjantaisin kello 8-15. Ajanvarausnumeroon soittamalla oma numero tallentuu takaisinsoittoa varten. Rokotukseen pääseminen riippuu rokotteiden saatavuudesta.

– Rokotusajan varaaminen puhelimitse koskee vain yli 65-vuotiaita, muihin rokotusryhmiin kuuluvat eivät voi soittamalla nopeuttaa rokotukseen pääsyä, tiedotteessa muistutetaan.

Koronarokotuksen saa ensisijaisesti omassa kotikunnassaan. Rokotuksen voi kuitenkin saada myös kunnassa, jossa oleskelee säännöllisesti tai pidempiaikaisesti, tai jonka terveyskeskuksen on valinnut hoitopaikakseen.

Jyväskylän terveyspalvelut korosti aiemmin tiedotteessaan, että 65-69-vuotiaille soitetaan terveyspalveluista Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla. Tähän ikäryhmään kuuluvien ei siis tarvitse näillä paikkakunnilla soittaa ajanvaraukseen itse.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut