Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näitkö jotain Viitasaaren henkirikokseen liittyen? Poliisi pyytää havaintoja Hepokankaan omakotitaloalueelta

Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja Viitasaarella tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen. Savimäenkujalla Hepokankaalla sijaitsevasta omakotitalosta löydettiin menehtynyt henkilö maanantai-iltana kello kuuden jälkeen.

Nyt poliisi kaipaa havaintoja poikkeuksellisista tapahtumista Savimäenkujalta, Hepokankaalta tai Penttilänrinteen alueelta sunnuntain 14.2. kello 18 ja maanantain 15.2. kello 18 välisenä aikana. Havainnoista voi ilmoittaa poliisille numeroon 050 456 0471.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Markku Latvala kertoi tiistaina iltapäivällä, että epäillystä henkirikoksesta ei ollut vaaraa sivullisille. Tarkemmin hän ei voinut tapahtumista tässä vaiheessa tutkinnallisista syistä kertoa. Poliisi tiedotti jo aamulla, että useampi henkilö on otettu tapahtumiin liittyen kiinni.

Tässä vaiheessa epäselvää on siis muun muassa epäillyn rikoksen rikosnimike, rikoksen tekotapa sekä uhrin ikä ja sukupuoli.