Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Wiitaunionissa avataan tiistaina koronapuhelinpalvelu – Viitasaarella ja Pihtiputaalla on tiukka kymmenen hengen rajoitus yleisötilaisuuksiin ja kokoontumisiin

Wiitaunionissa käynnistetään tiistaina 22. joulukuuta koronapuhelimen toiminta. Se palvelee kuntalaisia kaikissa koronaan liittyvissä asioissa, myös ajanvarauksissa.

Koronapuhelin toimii numerossa 014 459 7200 arkisin kello 8–16 ja viikonloppuisin kello 9–15.

Wiitaunionin johtoryhmä suosittelee, että jouluna ei kokoonnuttaisi laajoilla joukoilla samoihin paikkoihin ja yhteyttä pidettäisiin esimerkiksi puhelimitse ja digitaalisilla yhteyksillä.

Viitasaarta ja Pihtipudasta koskee aluehallintoviraston asettama kymmenen henkilön rajoitus yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa. Lisäksi Wiitaunionissa on suositus yksityistilaisuuksien rajaamisesta enintään kymmeneen henkilöön.

Wiitaunionissa on voimassa myös laaja maskisuositus kaikissa tilanteissa, joissa kohdataan muita ihmisiä, esimerkiksi kaupoissa.

Wiitaunionin omat sisäliikuntatilat on suljettu 6. tammikuuta saakka. Viitasaarella kaupungintalo on suljettu 23.12.–1.1. Pihtiputaan kunnantalo suljettiin jo aiemmin vuoden loppuun saakka.

Viitasaarella maskinjako siirretään Viitasaaren terveysaseman Terveystuvalle kaupungintalon ollessa suljettuna.

Pihtiputaalla maskinjako on siirretty kirjastoon. Lisäksi Pihtiputaalla toimitetaan vähävaraisille maskeja Muurasjärvelle Meijän kaupalle.