Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viitasaarelainen Anne Simonen pronssille Iskelmäviikolla

Viitasaarelainen laulaja Anne Simonen sijoittui kolmanneksi Kiuruveden Iskelmäviikolla käydyssä laulukilpailussa. Voiton naisten sarjassa vei äänekoskelainen Sari Hänninen ja miehissä Markku Uhlbäck Kuopiosta.

Tuomariston tekemä päätös laulajien järjestyksestä oli vaikea, mutta lopulta yksimielisesti pisteiden perusteella voittajaksi valikoitui Hänninen. Anne Simonen oli tyytyväinen omaan lauluunsa.

- Hyvin meni ja olen tyytyväinen, viime vuonnakin olin kolmen joukossa, Simonen kertoo.

Hän lauloi finaalissa Haaveiden laivan ja Pettävällä jäällä. Tangomarkkinoilla ja Iskelmäviikoilla pääosin kilpailevalle Simoselle kilpailut eivät ole itsetarkoitus.

- Kilpailut ovat ennen kaikkea hyvä mahdollisuus saada näkyvyyttä keikkajärjestäjien ja yleisön suuntaan. Sen lisäksi kisoissa on oma tunnelmansa ja henkensä, tuttujakin näkee.

Finaalissa iskelmät esitettiin orkesterin säestyksellä tuhatpäisen yleisön edessä. Yli 500 kilpailijan joukosta kolmen naislaulajan finaaliin itsensä laulanut Simonen esiintyy Viitasaarella seuraavan kerran Keihärinkosken kylätalolla 1. elokuuta.

Anne Simonen oli valittu Iskelmämestarit-kilpailun lisäksi myös finaaliin Laila ja Olavi -laulukilpailussa, joka käytiin samaan aikaan Keuruulla. Keuruun kilpailun finaaliin oli valittu myös viitasaarelainen Päivi Liimatainen.