Nelostien urapaikkaukset loppusuoralla Viitasaarella

Keskustan alueella tie kuluu nopeasti, koska liikennettä on paljon.

Nelostie urautuu Viitasaaren keskustan tuntumassa nopeasti, koska siinä on paljon rekkaliikennettä. Asvalttia paikataan elyn muista kohteista säästyneillä rahoilla. Hilkka Rantala

Hilkka Rantala

Nelostien urapaikkaukset alkavat olla loppusuoralla Viitasaaren keskustan alueella. Lemminkäisen työporukka vetää uutta asvalttia uriin vielä tämän päivän ja siirtyy huomenna uuteen kohteeseen.

Paikkauksia tehdään nyt Keskitien pohjoisen risteyksen ja Teboilin kylmäaseman välillä. Työt aiheuttavat haittaa liikenteelle, sillä paikkauksen kohdalla on käytössä yksi ajokaista ja 50 kilometrin nopeusrajoitus. Liikennettä ohjataan liikennevaloilla.

- Vanha asvaltti lämmitetään yli 200-asteiseksi ja jyrsitään, ja sitten laitetaan uutta tilalle sen verran kuin on tarvis, kertoo työnjohtaja Jouni Ojaniemi Lemminkäinen Oyj:stä.

Keski-Suomen ely-keskus teettää urapaikkauksia kesän muista työkohteista säästyneillä rahoilla.

- Nämä ovat sellaisia nopeasti ohjelmoitavia kohteita. Niitä löytyy ympäri Keski-Suomea, kuvailee ylläpitovastaava Eino-Matti Hakala elystä.

Nelostie urautuu Viitasaaren keskustan alueella nopeasti, koska rekkaliikennettä on paljon. Nykyinen asvaltti on vasta kolmisen vuotta vanhaa.

Kommentoi