blogi

Hei taas!

Pitkästä aikaa taas blogin parissa. Hui kamala, kun on tullut oltua laiskana taas. Muutto on syönyt aivan järjettömästi aikaani, mutta hei, wuhuu, nyt on muuttokin lopullisesti ohi. :D  Toivottavasti nyt löytyisi enemmän aikaa blogille. Viimeaikoina olen kai lähinnä yrittänyt panostaa vaatettamaan itseäni keväisesti, vaikka vasta maaliskuun puolella ollaan. Kevätvaatteet vain ovat turhankin ihania. En malta  Lue lisää »

2 kommenttia

How can I decide what’s right…?

No hej vaan taas. Otsikko on Paramoren biisistä, kuunnelkaa ihmeessä ‘Decode’ jos haluatte tietää enemmän. (Tai kuunnelkaa, vaikka ette haluaisikaan, sillä tämä on ihan mahtava biisi.) Mutta, tulin taas aamulla tänne Seudun toimitukseen. Väsyttää hieman, vaikka saan nukkua rutkasti pidempään, kuin mitä arkiaamuina. Kävellessäni tänne taivaalta satoi valkoisia hiutaleita. Nauratti. Joku oli selvästikin kuullut toiveeni  Lue lisää »

Ei kommentteja

Mistä aloittaa?

Mistä aloittaa?

Voisin aloittaa esittelemällä hieman itseäni ja mitä blogini tulee pitämään sisällään. Olen 26-vuotias nainen joka asustelee tällä hetkellä Helsingissä. Muutin Viitasaarelta Helsinkiin 2011 ja 2012 vuoden vaihteessa opiskelemaan. Minulle tärkeitä asioita mm. perhe,koti,liikunta, terveelliset ja ekologiset elämäntavat, luonto, kierrätys, vapaaehtoistyöt, matkustaminen, luonnonmukaisuus, ruoka, kokkailu ja valokuvaus. Käymme paljon avopuolisoni kanssa Viitasaarella mökkeilemässä, aina kun mahdollista.  Lue lisää »

2 kommenttia

Lihamiesten uusi alku

Ville: Lihaton lokakuu on Docventures -dokumenttisarjan lanseeraama kansalaisaktivismitempaus. Käytännössä lokakuussa ihmisen ei pidä syömän lihaa, mutta itse ainakin täysverisenä karnivorena helpotin haastetta – sallin itselleni maitotuotteet, kananmunan ja kalan. Lähdin mukaan toimintaan blogistitoverini Santun innoittamana ja Docventures-sarjan provosoimana. Ensimmäisinä päivinä ainoa merkittävä muutos ruokatottumuksissa oli se, että aamuisin leivän päältä ei löytynytkään tuttua keittokinkkua. Sen  Lue lisää »

5 kommenttia